2008-05-17

The last bell.


štai ir atėjo pabaigos pradžia.
Su ašaromis,su juoku,su viskuo viename.Jei ašaros tai ir liūdesio ir džiaugsmo."Deimante valdykis,makiažas!" Bet nepavyko.Viskas taip nuostabiai.Mokytoja pavaldo.
"pareiga kartok pareiga.Ir nieko daugiau".
Knygutės su viskuo viename irgi labai nuostabios.štai ir viskas.Bet visi iššūkiai yra įveikiami.Šie pirmi iš didžiausių.
Trakai,lietus,nesąmonė,juokai,ežeras,vėl juokas,parkės,miestas,klasiokai,kartais supratimas,pykčiai.
Man buvo beprotiškai sunki diena.Per daug iš manęs norima,vienu metu negaliu būti penkiose vietose,o galų gale kažkaip netyčia likau su žmogumi su kuriuo nemaniau kad nu,žodžiu taip gavosi.
Ir nenuėjom ant stogo.Bet dar nueisim.
Pabuvom tiesiog su šampanu ir kalbomis.
Viskas Deimante,ir nors parašei,savo laiške kad tu nepasiruošusi išeiti iš mokyklos,nes esi pernelyg naivi ir tau bus sunku išgyventi,bet teks išeiti.
Ir skamba paskutinis skambutis ir taip sunku,sunku ant širdies..
Lipi laiptais su vaikinu pašonėje,laikai stipriau jo ranką kad nenugriūtum,o žmonių daug daug..Ir jie ploja...
Ir supranti kaip norėdama pabaigos,staiga jos nebenori.Ir nori bėgti atgal,atsukti,viską pradėti iš pradžių,bet o didžiausias keistume-,negali.
Laimės nepadovanos niekas,ir nenusipirksi jos(nežinau kur parduoda),gali tik susikurti pats.

Nuotraukoje,net nesiruošiau žiūrėti į objektyvą,"Mes ne Holivudo žvaigždės"aš ne;DDDD (išdidinus nuotrauka veikia,;}}} tai vat tokie prikolai.)Žodžiu žvelgiu i ateitį.

2 komentarai:

penkeri rašė...

Bet nuotraukoje panašesni į žvaigždes:).
Ir... Sėkmės kuriantis tą laimingą ateitį. Nuoširdžiai...

(Man šitas paskutinis skambutis irgi giliai, nes nežinau kap gyvensiu kitais metais. Ypač kai Ieva pavartoja žodžius "išvažiuosiu", "paliksiu" ir panašiai... Trūks jų abiejų su Laura.)

Deimantė. rašė...

dėkui už sėkmės palinkėjimą..o dėl Ievos ir Lauros,jos niekur nedingsta tik neišeis susitikti kasdien...Bet laikykis,viskas susidėlios savaime manau;}