2007-07-15

lipam i dangu..?!


Penktadieni nutranzavom i Kauna,ten vel nieko gero.Elf-LOCHAS(elflokas) prisigere,buvo juokinga ir kvaila.Tj po keleto valandu vaziavom atgal namo.Kzkdl visad kj sustoja keletas jaunu vyruku paiima nerimas.
Tada vakare 4iese gerem.Nieko ypatingo.Tik zalios devynerios smirda.Ir kaj kazkiek duoda i galva visada galvoju,kad "kaip dbr noreciau buti blaiva".Dar rase ponas is Sakiu.Kaip visada sugebantis uzparinti.Aciu kitam zmogui,kad neleido man atrasyti.Taip manimi ir naudojamasi.

O vkr buvo visai isimintina diena.Ryte buvau lb pakilios nuotaikos,kuri greitai praejo.Bet jau seniai tokios nebuvo buve.Susitvarkiau namus.Tada ejau miestan.Netycia sutikau visus emosnikus.Ir tada pasedejom ,ejom kitur ir netyccia sutikom pankus.Anti-emo.Kurie biski vijosi.DaUgelis biski begom.bet kj pagalvoju kad begau nuo kazkokiu 14-16meciu vaiku,kurie isiveria asukara i lupa,ir sako,kad va dbr as Pankas,tj paeme pyktis,Ir galvojau jej tik palies iskart suspardau.
Beprotiskai reikia pinigu.Beprotiskai.Neisivaizduoju ka daryt.
Daznai pasidaro liudna,kad mano mama nera milijoniere.


O man gerai Lietuvoje.Jej kur ir isvykti tj tik trumpam.Lietuva gerai.

2 komentarai:

Monika Jasevičiūtė rašė...

Lietuva-tikras šūdas. Bet kaip dainuojant... "nes ir šūdai reikalingi.Jais bobutės trešia braškes, o po to gražiai jos žydi"...
Etc.

Deimantė. rašė...

Vat vat,tdl gyvenu lietuvoj ir bandau nesiskusti."kadanors prazysim".;]