2008-03-18

Neparduodama(ir nenuperkama.)

Aha.
Kai zmones buna salia taip jau buna,kad atrodo,kad taip ir turi buti,bet esme kad tai nereiskia kad taip ir bus.As taip protingai rasau bet viso sito gyvenimiskai nesuprantu ir nepripazistu.
Vakare buvo linksma(meluoju,buvo px)ieva,tomas,ieva,dar biski viena ieva,vika,laurynas,skaiste ,veliau paska,agne,lylka,ausra.Buvom biski.Is pradziu buvo smagu,poto prasidejo nesamones visu kalbos apie tas supistas meiles.Paeiliui vos ne visi buvo demesio centre.

Atsiduriau kolekcijoj?

Jauciuosi pasakysiu kad normaliai,nes daugiau nzn kaip apibudinti kai viskas sudas.Vakar buvo blogai,bet ne koma-mama klause kas yra,snd atsibudau 4 iki 6 nejo uzmigt,man nieztejo visa kuna.Snd mama pasake,kad turint per daug laisves prasideda gerimai rukymai ir panasiai,ir kad snd but namie anksciau kad,apturetume pokalbi.."apie ka?apie gyvenima".Ir dar beklausant kas vyksta uz lango galvojau,kad stipriai stipriai lijo.Bet prisnigo.Nakti sugalvojau kad negaliu buti viena namie nes bijau,kaip sakiau paskutinem dienom man paniska baime ant visko.
Dar supratau,kad visalaik kazkiek galvoji apie ateiti ir visi planai zlunga,bet taip jau yra,kai kazkas uz tave auksciau nusprendzia kad tie planai nieko verti ir reikia nauju.
Vakar vienu metu viskas atrode taip svetima,o kitu taip artima.Ir nesupratau,kdl tas stovintis zmogus man staiga pasirode toks svetimas ir nepazystmas.
Tusciu pazadu pildymas,nepadarys manes laiminga.
Daugiau nesizeminsiu.Reikia vel buti senaja individualiste,zinant kokie visi zmones yra is tiesu,nieko is ju nesitikint,ir suprast kad taip jau yra,kai tu kazko tikiesi ir visvien busi nuviltas.
Ir man nepatinka zodziai tu gera,tu tokia tu anokia,nes jie nieko nebereiskia!
Ar turiu ka dar pasakyti?taip.
Ar man dbr kazko truks?taip.Bet reikia prisiminti kad viskas kas vyksta,vyksta ne siaip o visi pokyciai tik i gera.(Sudas tie pokyciai)

The Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel.mp3
Viska paneigianti daina.

Komentarų nėra: